Leverans

Leverans

LEVERANSTID

Vår ambition är att leverera ditt smycke till dig så fort det bara går. Vid beställning av vigsel- och förlovningsringar är tillverkningstiden ca 7-10 arbetsdagar. Till detta tillkommer en leveranstid om normalt 2–5 arbetsdagar. Vid övriga smycken är leveranstiden om normalt 2-5 arbetsdagar.

Vi reserverar oss för eventuella förseningar från vår produktion och förseningar hänförliga till leverantörer som vi inte kan råda över och som är utom vår kontroll, men vi strävar alltid efter att du som kund ska få dina varor inom det angivna tidsintervallet.


LEVERANSSÄTT

Vi skickar våra försändelser med Postnord REK vilket gör att försändelsen går att spåra. Vi står inte för leveranskostnad.

För att hämta ut försändelsen hos ditt postombud krävs att du kan uppvisa giltig legitimation, detta är en säkerhetsåtgärd för att endast du och ingen annan ska kunna hämta ut ditt smycke.


OM DU INTE HÄMTAR UT DITT PAKET

Om du inte hämtar ut din försändelse förbehåller vi oss rätten att debitera dig en returavgift för outlöst paket från 400 kronor. Vänligen notera att returavgiften endast avser hanteringen av ditt outlösta paket och att din betalningsskyldighet för beställd vara kvarstår.


SKADAD ELLER FÖRLORAD LEVERANS

Vi står för risken gällande din leverans fram till dess att du hämtar ut din försändelse hos ditt postombud. Om din försändelse skulle skadas innan den har hämtats ut hos aktuellt postombud ska detta omedelbart samma dag meddela oss.

Om din försändelse skulle gå förlorad innan den har hämtats ut hos aktuellt postombud kommer du att bli ersatt för förlusten genom att vi skickar ut en ny leverans av det smycke du har beställt. Kontakta vår kundservice så hjälper vi dig.


KONTROLL AV LEVERANS

När du har mottagit din försändelse är det viktigt att du kontrollerar att den överensstämmer med din order och snarast möjligt kontaktar oss om du skulle upptäcka någon avvikelse.


FEL STORLEK PÅ RING

Om du skulle upptäcka att du har valt fel storlek på din vigsel- eller förlovningsring så erbjuder vi dig en storleksändring mot en kostnad, från ca 400 kr och uppåt beroende på material och modell. Kontakta oss för exakt pris.